Mijn ervaring, met jouw skills is de perfecte match!

Over mij

HMW-17052022-0008-5-1

Hugo

Eigenaar

Hallo Geïnteresseerde!
Ik ben Hugo van Hugo Computers, en stel mij graag even voor.

Ik ben graag technisch en creatief bezig, zo heb ik mij lang bezig gehouden met creatieve applicaties zoals Adobe Photoshop, After Effects en Premiere Pro. Dit komt ook terug in de opleiding en werk wat ik doe: 2021-2024 Fotograaf Niveau 4. Computers bouwen begon als een hobby, wat is uitgelopen tot een echte passie. Het valt niet meer weg te denken in een dagelijkse werkdag voor mij. Naast Hugo Computer werk ik nog Part-time bij Mediamarkt Apeldoorn, en heb ik nog een bedrijf als Fotograaf (www.hugoweultjes.nl).

Ik ben op 11 Februari 2021 aan het idee gekomen Hugo Computers te starten, en heb dit doorgevoerd. Doormiddel van het bouwen van computers voor vrienden en familie is het balletje gaan rollen, dat maakt Hugo Computers tot op de dag van vandaag een groot succes, met 7 jaar bouwervaring, en meerdere jaren Hugo Computers, zit u zeker bij het juiste adres voor al uw computertaken!

Ik ben gevestigd in Ugchelen (Gelderland). Hier kunt u dan ook de bestelling afhalen. Ik heb geen bedrijfsruimte of winkelpand, en doe daarom ook geen acties met u wachttende. Dit is wel mogelijk op locatie.

Op deze pagina vind u ook mijn social media links. Ook staan er contactmogelijkheden waaronder mijn telefoonnummer, email adres en Marktplaats account. Bij vragen vul je gerust een van de formulieren op de site in, of contacteer je mij gemakkelijk via een van de contactmogelijkheden!